Schilderwerken & Glaszetten

Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk.
Is het alweer een paar jaar geleden dat u voor het laatst heeft geschilderd dan is het tijd om Voila Schilders in te schakelen.

Binnenschilderwerk: de functies

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen in uw binnenschilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning speelt binnenschilderwerk een belangrijke rol.

Uitstraling binnen schilderwerk

Een verkleurd plafond, vocht of vuil plekken op uw muur, loslatende verf op uw houten ramen. Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk. Een nette verflaag laat uw woning weer stralen. Bent u toe aan een grote verandering? Voorzie uw woning dan direct van een nieuwe kleur en geef uw interieur een volledig nieuwe uitstraling.

Bescherming binnen schilderwerk

Goed binnenschilderwerk is mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning. Zo zorgt een goed schilderwerk voor:

  • bescherming tegen slijtage: Vooral op veel belaste ondergronden, zoals uw trap, zorgt schilderwerk ervoor dat het materiaal langer meegaat.
  • bescherming tegen vocht: Binnenschilderwerk zorgt dat het vocht in huis niet intrekt in de ondergronden.
  • bescherming tegen schimmels: Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. Vooral in vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer en kelder, heeft binnenschilderwerk een belangrijke beschermende functie tegen schimmelvorming.

Werkzaamheden binnenschilder

U weet nu dat binnenschilderwerk belangrijke functies vervult binnen uw woning. Wanneer uw schilderwerk toe is aan vernieuwing is het dan ook slim om een vakman in te schakelen met verstand van zaken. Een binnenschilder doet meer dan alleen verven. Een schilder neemt gedurende het hele proces alle zorgen uit handen, zodat u van a tot z wordt voorzien van de beste service.

Zo pakt een binnenschilder graag de volgende taken voor u op:

Professioneel advies:

VOILA van Dam heeft meer dan genoeg kennis van het vak om u te voorzien van de beste adviezen. Of het nu gaat om kleuradvies, informatie over de beste verfsoorten of over beschadigde oppervlakken, wij bekijken de situatie en helpen u graag.

Binnenschilderwerk:

Van de voorbereiding van de ondergrond en het daadwerkelijke schilderwerk tot het opruimen van de rommel na afloop, wij voorzien uw woning van het beste binnenschilderwerk.

Behangen / wandvlies:

Voorziet u uw muren liever van behang, wandvlies of bent u er nog niet over uit? Wij bekijken wat het beste aansluit op uw wensen en voorzien uw woning, indien gewenst, van het mooiste behang.

Spuiten binnenschilderwerk:

De kozijnen en deuren voorzien van een nieuwe verflaag of van kleur wijzigen? Binnen spuiten is een goed alternatief voor het traditionele schilderwerk. Door opspuiten word meer laagdikte verkregen, hierdoor is het schilderwerk beter beschermt en heeft het een strakke uitstraling. De spuitverf die wij gebruiken is een krasvaste, stootvaste lak van Sigma of sikkens. Deze spuitlakverf is handvet resistent en kan in nagenoeg elke gewenste kleur gemengd worden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Email: info@voilaschilders.com