Schilderwerken & Glaszetten

Voila Schilders Houtrot herstel

Wij voeren geheel vrijblijvend inspectie uit, tevens bieden wij u de mogelijkheid voor een offerte op maat.

Voila Schilders Houtrot Herstel

Houtrot, helaas komt het regelmatig voor de oorzaken zijn zeer divers. Door ontwikkelingen en meer kennis, verbeterde producten zijn wij in staat het aangetaste hout zo te herstellen dat het kozijn en eventuele deelvervanging levenslang mee kan gaan.

Voila Schilders is gecertificeerd
houtrot reparateur

Als professional kunnen wij oorzaak van de houtrot vaststellen, het hout vakkundig repareren en zo een permanente oplossing garanderen. Bovendien zijn wij opgeleide applicateurs die de expertise hebben om met preventieve houtreparaties toekomstig houtrot te voorkomen.

Waarom kozijnen vervangen
als u kunt repareren

Met kozijnen repareren spaart u uw portemonnee én het milieu!
Kozijn reparatie met de houtrotvullers van Repair Care is een heel goed én goedkoop alternatief voor kozijnen vervangen: de gerepareerde kozijnen gaan levenslang mee en zijn na overschildering onzichtbaar!

Kozijnen repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker
Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeert? Zo’n gedeeltelijk aangetast kozijn vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig, maar is het ook. Repair Care is dé oplossing voor definitieve kozijn reparatie, zonder kozijnvervanging.

Voordelen van repareren

Met kozijnen repareren bespaart u veel geld – tot wel 90% van de kosten bij kozijnen vervanging.

Kozijnen repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.

Bij houtreparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..

Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.

Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Email: info@voilaschilders.com