Schilderwerken & Glaszetten

Buitenschilderwerk VOILA van Dam

Waarom is buitenschilderwerk belangrijk?
Goed buitenschilderwerk is onmisbaar voor iedere woning.
Het zorgt namelijk voor een goede bescherming tegen houtrot en zorgt voor een mooie afwerking

Goede bescherming met
buiten schilderwerk

Ons klimaat kent een grote diversiteit aan weersomstandigheden. Van een tropische, zonnige zomerdag met 32 graden gaan we binnen een mum van tijd over op een onweersbui met harde windstoten, regen en misschien zelfs hagel. De buitenkant van uw woning krijgt dus veel te verduren. Goed buitenschilderwerk beschermt de onderdelen van uw woning. Zo zullen uw houten kozijnen met goed schilderwerk minder snel houtrot vertonen en een stuk langer meegaan. Maar ook vocht dringt een stuk minder snel uw woning binnen wanneer u uw buitenschilderwerk goed onderhoud.

Mooie afwerking door
vakkundig schilderwerk

Goede bescherming is een prominente functie van buitenschilderwerk, daarnaast geeft goed schilderwerk uw woning een luxueuze en verzorgde uitstraling. Geef afbladderende verf, scheuren in uw schilderwerk of verkleurde onderdelen geen kans. VOILA van Dam voorziet uw woning weer van een perfecte schilderlaag waardoor uw huis een ware transformatie ondergaat. Laat uw buitenschilderwerk daarom op tijd onder handen nemen en laat uw woning weer stralen.

Onderdelen buitenschilderwerk

Werkelijk ieder onderdeel dat zich aan de buitenkant van uw woning bevindt en geschilderd moet worden kunt u aan ons overlaten. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de:

  • gevel
  • deuren en kozijnen
  • dakkapel
  • schutting, tuinhuisje of schuur

VOILA van Dam pakt al deze taken graag voor u op, wij zorgen ervoor dat de klus van a tot z wordt uitgevoerd. Van het geven van professioneel advies en het voorbereiden van het buitenschilderwerk tot de daadwerkelijke schilderklus en de nazorg. VOILA van Dam neemt u alle zorgen uit handen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Email: info@voilaschilders.com