Schilderwerken & Glaszetten

Glaszetter in het Westland en omstreken

Heeft u een glaszetter nodig?
Voila Schilders is actief in het westland en omstreken.
Wij zijn ervaren en opgeleid in het deskundig zetten van de meest uiteenlopende soorten glas.

Uw glaszetter in het Westland en omstreken

Wij zijn ervaren en opgeleid in het deskundig zetten van de meest uiteenlopende soorten glas. Heeft u glasschade of wilt u gewoon goed advies, neem vrijblijvend contact met ons op. De meeste schade of voorkomende problemen kunnen wij dezelfde dag nog herstellen, in anderen gevallen zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing.

Glas plaatsen

Het zetten van glas is een specialistische klus. Hierbij is kennis, ervaring en het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen van groot belang. Zo moet het inmeten van de ramen zeer nauwkeurig gebeuren. Ook bij het plaatsen komt vakwerk kijken, het glas moet op de juiste manier worden gezet zonder dat er krassen ontstaan. In het Westland en omgeving plaatsen wij diverse soorten glas. Een selectie hiervan kunt u vinden onder Glassoorten. Heeft u nog geen keuze kunnen maken in het juiste type glas voor uw pand? Voila van Dam voorziet u graag van deskundig advies.

Glas vervangen

Er zijn meerdere redenen denkbaar waarom u uw glas wilt laten vervangen. U kunt uw enkel glas vervangen voor isolatie glas hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Het kan ook zijn dat er schade in uw raam is ontstaan of dat u toch liever veiligheidsglas in uw winkelpand heeft. Wat uw reden ook is, wij adviseren u graag. Voila van Dam heeft ervaring in het inmeten en vervangen van glas en kunnen u dus ook advies geven in het kiezen van het juiste type glas.
Het vervangen van het glas word nauwkeurig en professioneel uitgevoerd.

Glasschade

Heeft u een gebroken ruit? Is er bij u ingebroken of is er een thermische breuk ontstaan door grote temperatuurverschillen? Wanneer u te maken krijgt met glasschade wilt u dit zo snel mogelijk verholpen hebben. Wij bieden u snelle glasherstel service bij glasschade. Wij beschikken over de juiste middelen om uw ruit vakkundig te herstellen. Wanneer het glas onherstelbaar is beschadigd zal de ruit vervangen moeten worden. Veelal zal de nieuw te plaatsen ruit besteld moeten worden, voordat wij een nieuwe ruit bestellen bespreken wij met u de mogelijkheden. Uiteraard plaatsen wij ter overbrugging een noodvoorziening tot uw nieuwe ruit geplaatst kan worden.

Glaslekkage

Condensvorming op ruiten komt veel voor.
Indien de condens zich aan de buiten- of binnenzijde van de ruit bevind is het isolatieglas intact. Bevind de condens zich aan de buitenzijde van het glas, dan betekent dit dat de ruit juist goed isoleert.
Condens aan de binnenzijde word vaak veroorzaakt door onvoldoende ventilatie in de woning. Indien condens vocht of aanslag tussen de ruiten van het isolatieglas is ontstaan betekend dit dat de ruit lek is, de lekkage is niet te repareren.
Hierdoor dient de gehele ruit te worden vervangen.

Glassoorten

Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of hoog rendement (HR) glas al rendabel zijn.

Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas én verbeteren uw comfort.

Als u 10 m² enkel glas vervangt door HR++ isolatieglas bespaart u circa € 140,- per jaar op stookkosten, zo verdient de investering zichzelf terug. Bovendien investeert u in een beter Energielabel voor uw woning. GlasCorrect geeft garantie op uw dubbelglas!

Bij HR glas is de spouwruimte gevuld met droge lucht. Vanaf HR++ wordt altijd een nog beter isolerend edelgas (Argon of Krypton) toegepast. De spouwzijde kan tevens voorzien zijn van een flinterdunne warmtereflecterende metaalcoating die zonlicht doorlaat, maar warmte uit het vertrek terugreflecteert. HR++ glas isoleert ruim 50% beter dan het beste eerste generatie dubbel glas. Wij plaatsen onder andere de volgende soorten isolatie- en veiligheidsglas:

  • Dubbel glas/HR glas
  • HR+, HR++ en HR+++ glas
  • Geluidswerend glas
  • Zonwerend glas
  • Gelaagd/Inbraakwerend glas
  • Gehard glas
  • Draadglas
  • Brandwerend glas

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Email: info@voilaschilders.com